Welkom bij beautysalon Mariposa

Laat ik mij eerst even aan u voorstellen; mijn naam is Ragnhilde de Bruin-van Dijk.

Ik heet u van harte welkom bij Beautysalon Mariposa.


In 2004 heb ik met succes de opleiding als allround schoonheidsspecialiste afgerond en heb ik diverse werkervaringen opgedaan zowel in Nederland als in het buitenland.
Tijdens mijn opleiding, aan het Alfa-college te Groningen, heb ik veel mogen leren via de stages bij schoonheidsinstituut "Ina Liewes" 
Enkele jaren later had ik de kans om een periode mijn vaardigheden als schoonheidsspecialiste uit te breiden en op Curaçao te gaan werken bij schoonheidssalon "Leading Lady".
Dit was een fantastische tijd waar ik veel ervaring en technieken heb mogen leren, ik kijk hier dan ook met veel plezier op terug.

Terug in Nederland raakte het vak als schoonheidsspecialiste naar de achtergrond en concentreerde ik mij op een nieuwe uitdaging namelijk het prachtige vak als verpleegkundige !!
In 2010 mocht ik mijn diploma als verpleegkundige in ontvangst nemen en heb ik mij de afgelopen jaren met heel mijn hart ingezet voor de zorg.
Als verpleegkundige ben je wereldwijd inzetbaar en hier heb ik de afgelopen jaren veel gebruik van gemaakt. Zo mocht ik als verpleegkundige prachtige reizen maken door Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied en mijn beroep inzetten bij diverse medische projecten.


Door mijn beroep als verpleegkundige, mijn inzet bij medische projecten en het vele reizen naar exotische oorden, kreeg ik vaak de naam "Mariposa Holandesa" van de lokale bevolking. In het Nederlands betekent dit vlinder, het geeft aan dat je een prachtig en kleurrijk individu bent. 
Ik vond het een eer om een Mariposa te zijn.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en begint het wat te kriebelen om het oude beroep als schoonheidsspecialiste weer op te pakken. Na het afstoffen van mijn diploma en het volgen van een opfris-cursus ben ik weer helemaal up-to-date en sta ik geheel tot u dienst.
Bij deze wil ik u dan ook van harte uitnodigen om een bezoekje te brengen aan Beautysalon Mariposa om u volledig in de watten te laten leggen.

Graag tot ziens in de salon !!